Friday 8 June 2007

Maltesers


Hát ezt is megértem =) Egy belvárosi kis ábécében, még ha aranyárban is, fellelhető az egyik kedvencem, a Maltesers, ami tulajdonképpen ropogós malátával töltött tejcsoki golyócskák. Egyébként 1936-ban a Mars cég atyja, Forrest Mars találta ki, akkor még Energy Balls néven futott. Fontos megemlíteni, hogy az úriember 95 éves koráig élt, biztos a sok Maltesers fogyasztás miatt =) Ja, és a 30. leggazdagabb amerikai volt...
De visszatérve a tesztre... igazából nehéz körülírni, hogy milyen belül a maláta, semmilyen más hasonló dolgot nem ettem még, így most elég nehéz helyzetben vagyok. Valószínűleg a tejcsoki miatt is kiemelkedő, ugyanis a fehércsokis változat nekem nem jön be annyira, de ez már egy másik teszt része lesz =) Amúgy külföldön kapható jégkrém, étcsokis és ital formájában is, ezekhez még nem volt szerencsém. Még =)

Honnan? Az az utca, amelyik a Kálvinról vezet az Egyetem térhez. Na ott az egyik kis ábécéből...
Mennyiért? 189 Ft/ 37 g. (khm...)

Choc-o-meter:

3 comments:

Anonymous said...

szia!
guglin találtam rá az írásra, én mag egész délután a Malteserses boltot kerestem a Kálvin és az Egyetem tér között, nem találtam... nagyon szeretem ezt a csokit, amit nemrég hoztam haza a reptérről, már elfogyott.

kérlek segíts, hol van ez a bolt pontosabban?

előre is köszönöm!
milendee

Anonymous said...

sziasztok,
a www.britishstore.hu címen találtam az imént. rendelhető.

Unknown said...

Ázsia Center (Újpalota) bal oldali a lépcső tetején.. ott bemész egyből jobbra ,és 1. vagy 2.utca balra ,ott a jobb oldalon egyből kint van ilyen 175grammosba (1 darab 300ft 3 darab 750)