Tuesday 13 November 2007

megint itt

Nna szép. Már megint egy hónapig feléje se néztem a blognak, ez többek között a kevés időmnek (na jó, annyira azért nem kevés), illetve a lustaságomnak (pedig most már sokkal jobb fotómasinával rendelkezem) köszönhető, de nem, nem hagyom annyiban a dolgot, inkább csak változtatok pár dolgon. Például nem készül minden alanyról három piktúra, hanem egy-egy, vagy a netről vadászok, még nem tudom.

Na meg ha találok egy-két érdekes hírt, azt is megosztom az igen tisztelt olvasóközönséggel, például amit a borsán találtam pár napja a koponya alakú bonbonokról. Nekem határozottan tetszik az ötlet, de a darabonkénti 70 dolláros ár, khm mintha egy kicsit erős lenne.

Hazai vonatkozású érdekesség még a rozsdás szerszámoknak álcázott csoki, amit a budafoki Rózsavölgyi Csokoládé árul. Gondoltam is, milyen jó kis ajándék lenne, de ennek az ára hamar letörte a lelkesedésemet =)

Amúgy nem kell aggódni, csokitesztek is lesznek hamarosan, a hűtőben hét táblányi különlegesség kelleti magát, de először mégis egy spanyol édesség fog sorra kerülni, mégpedig a piedra de santiago, amiről egyelőre nem tudom, hogy micsoda pontosan, de majd utánaolvasok =)

No comments: