Sunday, 14 October 2007

Kras Animal Kingdom


Hát igen. Elég csak egyszer kósza említést tenni a horvátországi nyaralásokra emlékeztető csokiról, a MausHaus nevű, amúgy meglehetősen gyenge édességbolt máris a kosarunkba csempészi őket. A külcsín és a belbecs emlékeim szerint nem sokat változott; még a matrica melléklet is megvan, így gazdagabbak lettünk egy crni kos, egy crna roda, egy magarac, illetve egy divlji zec képével. Ha meglenne az albumnak szánt füzetünk, bizisten be is ragasztgatnám őket...
Persze, a csokiról is kéne némi említést tenni. Az ára, illetve a csomagolása alapján valószínűleg nem venném meg, pedig ahhoz képest meglehetősen finom a 30% kakaótartalmú tejcsoki, nem ropog a fogam alatt a cukor, vagy ilyesmi, szóval abszolút pozitív, bár lehet, hogy az emlékek is közrejátszottak ebben =)
Egyébként érdemes itt megemlíteni az erősen Tobleronéra hajazó, szintén Kras márkájú Kolumbot, csak szegény az értékelést már nem érhette meg =)

Honnan? MausHausból.
Mennyiért? 25 Ft/15 g.

Choc-o-meter:

5 comments:

Melange said...

Kedves Vidvandre, mit szólnál egy törzsvásárló kártyához a Keserédes Csokoládéboltban...? Minden vételkényszer nélkül, csak úgy :)
www.keseredes.hu
www.melange.blogter.hu

Vidvandre said...

mit is mondhatnék erre? =)) köszönöm=)

wabe@freemail.hu said...

Akkor várunk, sok szeretettel! Egy szakértő vásárló, ez minden boltos álma :)

Vidvandre said...

=)) azt hiszem, a jövő héten meg is látogatlak titeket=)

Anonymous said...

esetleg, ha megírod, mikor jössz, igyekszem magam is bent lenni az üzletben...