Saturday 17 November 2007

Lindt Edelbitter Mousse Guave

Két dolgot tudok elképzelni: 1. vagy teljesen buták az ízlelőbimbóim, 2. annyira hozzá vagyok szokva bizonyos ízekhez, hogy képtelen vagyok újat érezni, ami egzotikusabb ételek kóstolásakor elég nagy hátrány. Így volt nemrég ez a borscslevessel is, egyszerűen nem tudtam szabadulni a gondolattól, hogy ez egy kicsit édesebb és rózsaszínűbb paradicsomleves. Ennek megfelelően nagyon ízlett is, de azért ez mégis olyan izé!
És nem volt ez másképp a Lindt guavával dúsított 70%-os étcsokijával sem, meggyőződésem, hogy valójában sárgabarack-zselé van a két réteg csoki között. Hiába, kár belém az ilyen különlegesség =)

Miközben pedig kerestem képet (végül nem találtam, kénytelen voltam magam elkészíteni), egy finn csokoládéblogra bukkantam, amiből ugyan egy szót sem értek, de természetesen linkelem.

Következő áldozatom pedig tényleg a piedra de santiago lesz, most már legalább valami minimális információval rendelkezem róla, szóval most már meg merem kóstolni =)

1 comment:

Anonymous said...

So, what just is аurawave anyways, аnd can
be ill-uѕeԁ to help onesеlf get ѕomе
рaіnful sensatіon allеviation.
Lastly, many usеrs savour the relаxing massage thаt it ωаѕ the commencеmеnt one sanctіoned by the FDA to be puгchaѕed without the pauperism
of a doc's prescription medicine. Essentially, instead of registering the nuisance signals before they can make the mental capacity, Aurawave besides performs a few other authoritative functions that assist put up assuagement.

Stop by my blog - aurawave tens
Also see my site - aurawave Review