Thursday 29 November 2007

Keserédesen

Egyre erősebben motoszkál bennem a gondolat, hogy tulajdonképpen a legjobb az lenne nekünk, ha mindenütt csak csokoládéboltok lennének, na nem csak azért, mert állandóan el lennénk látva édességgel, hanem azért is, mert az tűnt fel nekem, hogy a csokiboltokban valahogy mindig jó a hangulat, és érdekli őket a kedves vevő, ja és ha nem említettem volna, sok a csoki is=)
Nem volt ez másképp a KeserÉdesben sem, ahol nemcsak törzsvásárlói kártyát kaptam, hanem egy csipetnyi chilivel fűszerezett forrócsokit is, amit ezúton is köszönök =) Velem jött egy vaddisznótepertős Zotter csoki is, de arról majd egy külön post fog szólni, természetesen. Ahogy a hűtőben aszalódó körülbelül hat tábla különlegességről is, és tervezek egy karácsonyi hangulatú csokitesztet, csak történt valami baleset, és khm, mind a két tervezett csoki eltűnt. Valahogy. Ki érti ezt...

3 comments:

Anonymous said...

Hmm, örülök, hogy eljutottál a Keserédesbe :)

vidvandre said...

hát még én =)
(banános-currys zottert nem terveztek?=))

Keserédes said...

De,de mindeféle Zottert tervezünk, csak hát egyszerre nem fér be mind a 200 fajta. Szépe lassan kipróbáljuk mindent, és a legnépszerűbbeket tartjuk majd készleten.
Nekem az aktuális kedvencem a citromos -polentás...