Wednesday 2 May 2007

Biscoteria Choco Biscuits


Hogy az előző rossz élményt feledtetni tudjam, következzék most az egyik személyes kedvencem, ami ugyan csak félig csokoládé, de ez nem lehet probléma, hiszen nem vetem meg a kekszet sem =) Eredetileg a tejcsokis volt a cél, de valaki galád módon elég gyorsan eltüntette...sebaj, az étcsokis is jó lesz, ezt a verziót még úgysem kóstoltam. Nagy különbség nem volt a kettő között, így a megrögzött étcsokoládé rajongóknak nem lesz egy hatalmas élmény. De javaslom, ők is kóstolják meg, nagyon kellemes a csokiborítás, amit a kicsit sósabb jellegű vajas keksz ellensúlyoz. Ráadásul az ára is alacsonyabb az ehhez hasonló kekszekéhez képest, mivel ha jól emlékszem, ez a Plus egyik saját márkája. Úgyhogy ezt meleg szívvel ajánlom mindenkinek =)

Honnan? Plusból.
Mennyiért? 259 Ft/125 g

Choc-o-meter:

(de csak mert lehetett volna étebb az az étcsoki *-*)

A következőkben pedig lesz majd 85%-os Lindt csoki, mandulás-körtés Lindt csoki, étcsokis Toblerone, svájci tejcsoki, Mars delight, meg Plus sajátmárkás étcsoki. Hmm =)))

3 comments:

Anonymous said...

Ha legközelebb a Plusban jársz, vegyél csokis mogyorót (Milka lila stars-utánérzés), tejcsoki, de k. jó! Óriási törökmogyorókkal, nyam.

talena said...

a Plusnak nagyon finomak a saját cuccai..pl ott szoktunk venni nagyon finom cookie-t :]
de nem csak az édességeik jók :]

vidvandre said...

igen, és a curry szószukat se hagyjuk ki =) (nem mintha túl sok köze lenne az igazihoz...de ha nincs kedvem pancsolni a konyhában, akkor ez is tökéletes =)